פיצה מרגריטה קלה להכנה

מתכון לפיצה מרגריטה קלאסית קלה להכנה של השף מסימילאנו. פיצה מבצק בתפיחה איטית, פיצה קלילה, טעימה ואווירירית.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: פוליש
300 גר' קמח
300 גר' מים
5 גר' שמרים
5 גר' דבש
לבצק ( יום למחרת):
700 גר' מים
1250 גר' קמח
40 גר' מלח
לרוטב:
רסק עגניות
מוצרלה פרסקה
בוראטה
אופן הכנה
לבצק:
1 לערבב את המים והשמרים ביחד ושופכים לקערת ה מיקסר.
2 מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים. מוסיפים את הדבש ומערבבים שוב.
3 עוטפים בניילון את הבצק ושומרים בטמפרטורת החדר למשך שעה. לאחר מכין מתפיחים אותו בקופסת פלסטיק במקרר כל הלילה.
4 למחרת מוציאים את הבצק והמקרר ומוסיפים לו קמח, מים מערבבים שוב במיקסר. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב.
5 לאחר שהבצק הפך לגוש אחד נותנים לו 15 דקות לנוח.
6 לשמן ידיים עם שמן זית ולהכין כדור. להתפיח שעה בחוץ בתוך קערה סגור עם ניילון נצמד.
7 להכין עשרה כדורים ולתת התפחה נוספת של שעתיים בחוץ כשהכדורים מכוסים.
הרכבת הפיצה:
1 מחממים את הטאבון על תוכנית של פיצה costume ל 370 מעלות.
2 פותחים את הכדור ומורחים עליו את הרוטב
3 מוסיפים מעל שמן זית, מוצרלה וקצת מלח.
4 מכניסים לטאבון למשך 2 וחצי דקות.
5 כשהפיצה מוכנה מוציאים אותה ומוסיפים מעל בוראטה. ומעל עלי בזיליקום.
6 מזלפים מעל בלסמי ושמן זית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם