מרק מנגולד של אבי ביטון

מרק חורפי עם כמון ולימון שאפשר להכין בחצי שעה מתוך התכנית “ארוחת שבת”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 גזר בינוני
1 בצל בינוני
400 גרם מנגולד שטוף
3 שיני שום פרוסות
שמן זית לטיגון
5 כוסות ציר בקר
2 ענפי טימין
0.5 כוס מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
כמון

אופן הכנה

אופן הכנה
1 פורסים דק את הגזר והבצל וחותכים את עלי המנגולד לרצועות בעובי 2 ס”מ.
2 בסיר בינוני מטגנים קלות את הבצל, הגזר והשום.
3 מוסיפים את ציר הבקר ומתבלים במלח , פלפל, כמון, טימין ולימון.
4 מרתיחים כ – 10 דקות.
5 מוסיפים את המנגולד.
6 מבשלים עוד כ – 15 דקות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות