סלט מנגו קמבודי של משה בדישי

מתכון מרענן לסלט מנגו עם דג מעושן ורוטב חמוץ מתוק מדהים מתוך “טוק טוק” – עוצרים לאכול במזרח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלט:
2 יחידות צ’ילי אדום חתוך לרצועות
4 כפות דג מעושן חתוך גס (פורל,מקרל-במקור משתמשים בדגי נהר קטנים)
4 שיני שום פרוסות דק
2 יחידות מנגו גדול, קלוף וחתוך לרצועות
חופן של בזיליקום תאילנדי ונענע
3 יחידות שאלוט קלוף ופרוס דק
1/2 כוס רוטב חמוץ מתוק קמר סטייל
לרוטב חמוץ מתוק:
2 יחידות צ’ילי אדום ללא גרעינים
2 שאלוט
8 שיני שום קלופות
3 כפות סוכר דקלים
3 כפות רוטב דגים
2 כפות חומץ יין שזיפים/חומץ אורז
2 כפות מיץ ליים
200 מ”ל מים (כוס)
אופן הכנה
רוטב חמוץ מתוק:
1 במכתש ועלי- כותשים את הצ’ילי, סוכר הדקלים והשום לממרח חלק
2 מוסיפים את יתר החומרים וכותשים היטב. ניתן לשמור במקרר עד שבוע
הסלט:
1 במכתש ועלי כותשים מחצית מכמות הצ’ילי הדג והשום. מוסיפים את יתר החומרים ואת הרוטב ומערבבים היטב
2 מעבירים את המסה לצלחת שטוחה ומקשטים מעל במעט צ’ילי אדום פרוס ושרימפס מיובש.
סלט מנגו קמבודי משה בדישי
סלט מנגו קמבודי משה בדישי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות