ריזוטו חלב קוקוס ומנגו של לאון אלקלעי

קינוח ריזוטו מתקתק בניחוח תאילנדי מתוך “לאון אל דנטה”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם אורז ארבוריו
150 גרם סוכר
1/4 כפית מלח
1 פחית חלב קוקוס
מנגו בשל
אופן הכנה
1 מבשלים את האורז עד שהמים מתאדים לפי הוראות היצרן
2 מוסיפים את חלב הקוקוס וממשיכים לבשל תוך ערבוב
3 ממשיכים להוסיף מים חמים עד לקבלת מרקם של ריזוטו
4 מוסיפים את הסוכר והמלח
5 כאשר האורז מוכן נותנים לו להתקרר מעט
6 מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בפלחי מנגו
ריזוטו חלב קוקוס ומנגו של לאון אלקלעי
ריזוטו חלב קוקוס ומנגו של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות