הכי ישראלי: מתכון לחריימה של אמא

מתכון לדגים ברוטב עגבניות חריף שרק מחכים לסיים את הצלחת בשביל לנגב עם חלה של שישי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 חתיכות דג טרי חתוך לפרוסות ברוחב של כ- 5 ס"מ – ברמונדי\ בורי \ בס
1 קופסת רסק קטנה
3 פלפלים יבשים חריפים
1 פלפל ירוק חריף חתוך לאורכו
1/2 כוס כוסברה טרייה
1/2 כוס שמן זית
5 שיני שום פרוסות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1 כף כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 פרוסות לימון טרי
מים לכיסוי הדג
אופן הכנה
1 בסיר רחב ונמוך שמים שמן,שום, תבלינים ורסק, מערבבים 2-3 דקות ומוסיפים כוס מים
2 מניחים את הדגים ואת הפלפלים, מכסים במים עד לכיסוי הדג, מפזרים מעל כוסברה ופרוסות לימון
3 מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי 25 דקות
4 מגישים חם לצד חלה ומסיימים מהר מהר כדי לנגב את הרוטב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות