מלאווח רולדת בשר לצד קוקטייל מעושן של עומר מילר

הטריק האולטימטיבי לרולדת בשר מהירה וטעימה במיוחד בעזרת מלאווח. המתכון של עומר מילר מתוך התוכנית "טעים אש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למלאווח
4 יחידות מלאווח
למילוי
400 גרם בשר טחון
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
1 שום פנינה
2 כפות שמן זית
1 כף פפריקה
מעט מלח
1 כוס גריגירי חומוס שבושלו מראש
1 בצל לבן קצוץ
1 כוס גרגירי חומוס
2 ביצים
1 כף שומשום
לקוקטייל
1 קוביה של ג’ינג’ר טרי
40 מ”ל וויסקי “סמוקי מנקי שולדר”
20 מ”ל ליקר בולס ג’ינג’ר
20 מ”ל מי דבש (דבש ומים ביחס של 1:1)
30 מ”ל מיץ לימון
קרח
ג’ינג’ר טרי
קליפת לימון טרי
אופן הכנה
מלוואח רולדת בשר
1 מניחים בחפיפה חלקית מלאווח על מלאווח נוסף כך שמתקבל עיגול על עיגול.
2 במעבד מזון שמים את הפטרוזיליה, הכוסברה, שום הפנינה, שמן זית, מלח, פפריקה וטוחנים.
3 מערבבים את תערובת העלים עם הבשר הטחון.
4 מוסיפים לתערובת גרגירי חומוס שבושלו מראש ומערבבים היטב.
5 בעזרת הידיים יוצרים מהתערובת נקניק ומניחים על המלאווח בחלק הקרוב אלינו.
6 מגלגלים את המלאווח עם המילוי לצורת רולדה/ צינור, מרדדים ומשבללים (הופכים לצורת שבלול).
7 מורחים מעט ביצה ומפזרים שומשום ומכניסים לטאבון או לתנור ל 7-10 דקות.
קוקטייל “סמוקי למון ג’ינג’ר” של דניאל קיסלסי, “הכרם”
1 טוחנים בשייקר קובייה של ג’ינג’ר טרי.
2 מוסיפים את הוויסקי, הליקר, מי הדבש ומיץ הלימון.
3 משקשקים היטב עם קרח בשייקר ומסננים לכוס נמוכה מלאה בקרח.
4 מקשטים בגילוף של ג’ינג’ר ובקליפת לימון טרי.
מלאווח רולדת בשר לצד קוקטייל מעושן של עומר מילר
מלאווח רולדת בשר לצד קוקטייל מעושן של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות