מלבי אסלי של אבי ביטון

השף אבי ביטון מארח את רוני דלומי ואת אימה ויחד הם מכינים מלבי אסלי – קינוח קל ומהיר. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למלבי:
0.5 ליטר שמנת מתוקה
0.5 ליטר חלב
2 כפות סוכר
70 גר’ קורנפלור
70 מ”ל מים קרים
לסירופ:
0.5 כוס מים
0.5 כוס סוכר
1 כף סילאן
לקראנץ’:
5 כפות בוטנים קלויים קלופים מלוחים
0.5 כוס קוקוס
אופן הכנה
המלבי:
1 יוצקים את השמנת והחלב לסיר ומחממים כשתי דקות, מוסיפים את הסוכר ובוחשים.
2 מערבבים את הקורנפלור עם המים הקרים ומוסיפים לתערובת.
3 מערבבים עד שהתערובת סמיכה ומורידים מן האש.
4 יוצקים את הבלילה לצלוחיות ההגשה ומכניסים למקרר לשלוש שעות.
הרוטב:
1 מערבבים מים חמים וסוכר עד שהסוכר נמס, מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
הקראנץ':
1 במעבד מזון טוחנים גס את הבוטנים, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.
הרכבת המנה:
1 יוצקים מעל כל מנה מעט רוטב, מפזרים קראנץ’ ומגישים.
מלבי אסלי של אבי ביטון.
מלבי אסלי של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות