בננה פודינג של מגנוליה בייקרי

המתכון המקורי והמפורסם לבננה פודינג מהחלומות מהבייקרי הניו-יורקית, נסו את זה בבית!

מערכת
11.11.2021
צילום: מתוך האינסטגרם הרשמי של מגנוליה בייקרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים לכ-8 מנות:
200 גרם חלב מרוכז
3/4 כוס מי קרח
50 גרם אבקת אינסטנט פודינג
1.5 כוסות שמנת מתוקה להקצפה
חצי קופסאת עוגיות Nila Wafers (או עוגיות וניל אחרות שבנמצא)
2-3 בננות בשלות
אופן הכנה
1 מקציפים את החלב המרוכז עם המים במיקסר עם מטרפה במהירות בינונית כדקה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד שאין גושים והתערובת חלקה (לא יותר מ 3 דקות הקצפה). מעבירים לקערה, מכסים ומקררים עד להתייצבות במקרר מינימום שעה – מקסימום לילה שלם
2 מקציפים במיקסר עם המטרפה את השמנת המתוקה כדקה על מהירות בינונית, עד להסמכה, ואז מגבירים קצב עד שמגיעים להקשחה של הקצפת – היזהרו לא לשבור אותה
3 מוסיפים לקצפת את תערובת הפודינג בזהירות ובמהירות נמוכה במיקסר, עד שהתערובת אחידה
4 פורסים את הבננות לפרוסות
5 להרכבת המנה: ניתן לחלק למנות אישיות או בקערה גדולה: מורחים רבע מהפודינג על התחתית ומשכבים עם שליש מהעוגיות ושליש מהבננות הפרוסות (מספיק לכסות את השכבה). חזור על השכבות פעמיים נוספות. מסיימים בשכבה אחרונה של פודינג. מקשטים את החלק העליון בעוגיות נוספות או בפירורי עוגיות
6 5. מכסים היטב בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 עד 6 שעות. העוגיות צריכות להיות רכות כשנועצים אותן בסכין. את הקינוח הזה מומלץ להגיש תוך 12 שעות מרגע ההרכבה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: