מפרום קל להכנה של ללי האס

מתכון למפרום מלא כל טוב, עמוס בבשר, בצל, פטרוזיליה ולחם. מושלם לארוחה או סתם לנשנוש במהלך היום

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למטבוחה:
3 תפו״א
3 חציל
חצי ק״ג בשר טחון
1 בצל
צרור פטרוזיליה
3 כפות פירורי לחם
1 כף בהרט
1 כף פפריקה
6-8 שיני שום כתושות
קמח
8 ביצים
בקבוק ״פסטה״ מוטי
2 כפות תרכיז מוטי
אופן הכנה
1 שוטפים חצילים ותפוחי אדמה, חוצים פרוסות חציל ותפו״א ל״סנדוויץ׳ ״
2 סופחים את הנוזלים עם נייר ניגוב של סנו.
3 במעבד מזון ברימאג טוחנים את הבצל, הפטרוזיליה ופירורי הלחם.
4 מעבירים לקערה עם הבשר הטחון, מוסיפים את התבלינים ומערבבים לתערובת אחידה.
5 ממלאים כל סנדויץ בבשר מניחים בצד על רדיד אלומניום. (אלמד שיטות למנוע לכלוך ונקיון מיותר של כלים).
6 בסיר שטוח מוסיפים הרבה שמן לטיגון המפרום.
7 טובלים כל סנדויץ בקמח ואז בביצים וישר לטיגון משני הצדדים להזהבה. מעבירים למסננת.
רוטב:
1 ב 4 כפות שמן מטגנים קלות את השום הכתוש.
2 מוסיפים כף פפריקה מתוקה , כף אבקת מרק עוף ומעט מלח ומערבבים.
3 מוסיפים בקבוק פסטה ו2 כפות תרכיז ומערבבים הכל עם כוס מים רותחים.
4 מעבירים את המפרום לרוטב.
5 מכסים בנייר אפיה ומעל רדיד אלומניום ומעבירים לתנור 180 מעלות טורבו לשעה וחצי לפחות.
6 ממשיכים ללא כיסוי עוד כ 10-15 דק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות