עוגיות מדלן פיסטוק

מתכון לעוגיות מדלן עם מחית פיסטוק בציפוי שוקולד, עוגיות מרשימות וטעימות כמו שהן יפות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
100 גרם סוכר
45 גרם חלב
130 גרם קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
120 גרם חמאה מומסת
50 גרם מחית פיסטוק לא ממותקת
לציפוי שוקולד:
חופן פיסטוקים
100 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 מקציפים במיקסר ביצים וסוכר עד לתערובת תפוחה ויציבה
2 מוסיפים חלב ומערבבים עד לאיחוד
3 ממיסים חמאה ומערבבים עם מחית הפיסטוק, מוסיפים למיקסר ומערבבים
4 מערבבים בקערה נפרדת קמח עם אבקת אפייה ומקפלים אותם לתוך התערובת
5 מכניסים את הבלילה לשקית זילוף ושמים במקרר ל3 שעות
6 מחממים תנור ל-160 מעלות
7 ממלאים בתבנית המלבן עד ל 3/4 מהגובה
8 מכניסים לתנור ל 15 דקות
9 קוצצים את הפיסטוקים גס
10 ממיסים במיקרוגל שוקולד עם שמנת ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים
11 טובלים כל מדלן עד למחציתה בשוקולד ומניחים על צלחת. מניחים להצטנן מעט ומגישים
מדלן פיסטוק בציפוי שוקולד
עוגיות מדלן פיסטוק ב 10 דקות. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות