מק אנד צ׳יז בגלגל קממבר לצד ממרח פסטו של עומר מילר

עומר מילר עם שילוב טעמים חדש ומטריף שכולם ירצו לאכול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 גלגל קממבר גדול
1 חבילת פסטה ריגטוני או פנה
100 גרם גבינת צ׳דר מגוררת
100 גרם גבינת מוצרלה יבשה מגוררת
100 גרם גבינת פרמז׳ן
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה
1 קורט מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
לממרח פסטו:
1 צרור בזיליקום
1 צרור רוקט
3 שיני שום
פרוסות אנשובי
1 חופן צנוברים
1 חופן שקדים קלויים
1 פלפל חריף ירוק
3 כפות שמן זית
1 חופן פרמז'ן
0.5 מיץ לימון
אופן הכנה
1 מייצרים קערה אכילה מגלגל הקממבר: מרוקנים את גלגל הקממבר בעזרת כף פריזיאן, חשוב להשאיר שוליים רחבים ועמידים ולהשאיר תחתית עבה מלמטה
2 מחממים מחבת על חום נמוך
3 מניחים את חתיכות הקממבר שהוצאנו מהגלגל על גבי המחבת ומטגנים
4 מוסיפים למחבת את גבינת הצ’דר, המוצרלה היבשה והפרמז'ן
5 מוסיפים מעט שמנת מתוקה ומערבבים באיטיות
6 אחרי שהגבינות נמסו לחלוטין מוסיפים פסטה שבושלה מראש לפי הוראות היצרן ומחממים
7 מכניסים את הפסטה המוקרמת לתוך הקערה מגלגל הקממבר ומניחים על תבנית עם נייר אפיה
8 מתבלים במעט מלח, פלפל שאטה גרוס ועוד קצת פרמזן ומכניסים לטאבון או לתנור שחומם ל – 250 -220 מעלות למשך כ – 15 דקות
9 מכניסים את כל חומרי ממרח הפסטו לבלנדר מוט וטוחנים היטב
10 מפזרים ממרח פסטו על גבי מאפה הקממבר הממולא
מק אנד צ׳יז בגלגל קממבר לצד ממרח פסטו של עומר מילר
מק אנד צ׳יז בגלגל קממבר לצד ממרח פסטו של עומר מילר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: