מקרון גבינה על מקל של מיקי שמו

איך מכינים מקרון? ועוד עם גבינה ועל מקל.. לולי פופ כיפי של מיקי שמו מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק מקרון:
300 גרם אבקת שקדים
300 גרם אבקת סוכר
110 גרם חלבון
להקצפה:
110 גרם חלבון
30 גרם סוכר
לסירופ:
300 גרם סוכר
100 מ”ל מים
מקל וניל
לקרם גבינה:
375 מ”ל שמנת מתוקה
200 גרם גבינת ניו יורק
מקל וניל
גרידה מלימון
70 גרם אבקת סוכר
150 גרם ממרח לוטוס
אופן הכנה
מכינים את הסירופ:
1 מכניסים מים, וניל וסוכר לסיר (מקפידים שהמים יכסו את הסוכר) ומרתיחים הכול לטמפרטורה של 118 מעלות.
2 בקערת מיקסר מקציפים את החלבון והסוכר. מוסיפים פנימה את הסירופ החם.
3 בקערה מערבבים את אבקת השקדים, אבקת הסוכר והחלבון הלא מוקצף.
4 מקפלים את תערובת קצף החלבונים לתוך תערובת אבקת השקדים.
5 מכניסים לשק זילוף עם צנתר חלק בגודל 11, ומזליפים לעיגולים בקוטר של 3 ס”מ.
6 אופים בחום של 150 מעלות במשך כ-12 – 10 דקות ומצננים.
7 מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את המרכיבים מלבד ממרח הלוטוס במשך כ-2 דקות, עד לקבלת קרם יציב.
8 הופכים את המקרונים ומזליפים את קרם הגבינה בעזרת שק זילוף על המקרון. במרכז קרם הגבינה מזליפים ממרח לוטוס. סוגרים את המקרון עם מקרון נוסף מעל ממרח הלוטוס, נועצים מקל של סוכריה ומכניסים למקרר עד להגשה.
לקישוט:
1 קלקר בצורת עיגול בקוטר 18 עטוף בבצק סוכר לבן.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות