מאק אנד צ'יז פיצה
לא מצליחים להחליט אם בא לכם היום פיצה או בא לכן מאק אנד צ'יז? למה להחליט כשאפשר לשלב בין שתי המנות האלה למנה מושחתת אחת?
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/01/09182745/AdobeStock_445619359.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קופסת מקרוני וגבינה
1 כוס צ'דר מגורדת
1 כוס מוצרלה מגורדת
בצק פיצה מוכן
שמן זית
1/4 כפית אבקת שום
1/4 כפית תיבול איטלקי
מלח ופלפל
בזיליקום קצוץ
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 230 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר
2 מכינים מקרוני וגבינה לפי הוראות היצרן ואז מוסיפים לסיר ½ כוס צ'דר וחצי כוס מוצרלה. מערבבים עד שהגבינה נמסה. מוסיפים תבלינים לפי הטעם
3 מותחים ומרדדים בצק פיצה לעיגול גדול ומעבירים לתבנית האפייה המוכנה
4 מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן זית ומפזרים אבקת שום. אופים עד שהקרום מתחיל להזהיב, כ-10 דקות
5 בוזקים את המקרוני והגבינה על גבי הקרום האפוי בשכבה אחידה, ומשאירים גבול לקרום פיצה
6 מפזרים מלמעלה את יתרת הצ'דר והמוצרלה ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב, כ-10 דקות נוספות
7 מוציאים מהתנור, מפזרים בזיליקום קצוץ ומגישים חם