מאק אנד צ'יז פיצה

לא מצליחים להחליט אם בא לכם היום פיצה או בא לכן מאק אנד צ'יז? למה להחליט כשאפשר לשלב בין שתי המנות האלה למנה מושחתת אחת?

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קופסת מקרוני וגבינה
1 כוס צ'דר מגורדת
1 כוס מוצרלה מגורדת
בצק פיצה מוכן
שמן זית
1/4 כפית אבקת שום
1/4 כפית תיבול איטלקי
מלח ופלפל
בזיליקום קצוץ
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 230 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר
2 מכינים מקרוני וגבינה לפי הוראות היצרן ואז מוסיפים לסיר ½ כוס צ'דר וחצי כוס מוצרלה. מערבבים עד שהגבינה נמסה. מוסיפים תבלינים לפי הטעם
3 מותחים ומרדדים בצק פיצה לעיגול גדול ומעבירים לתבנית האפייה המוכנה
4 מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן זית ומפזרים אבקת שום. אופים עד שהקרום מתחיל להזהיב, כ-10 דקות
5 בוזקים את המקרוני והגבינה על גבי הקרום האפוי בשכבה אחידה, ומשאירים גבול לקרום פיצה
6 מפזרים מלמעלה את יתרת הצ'דר והמוצרלה ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב, כ-10 דקות נוספות
7 מוציאים מהתנור, מפזרים בזיליקום קצוץ ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות