עוגת לוטוס של תומר אומנסקי

קבלו את המתכון לעוגה הכי טעימה וקלאסית שאין אחד שיכול לעמוד בפניה – עוגת לוטוס!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשכבות:
1 חבילת עוגיות לוטוס (700 גרם)
לקרם:
750 מ”ל שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
300 גרם שוקולד לבן
150 מ"ל שמנת מתוקה
80 גרם פודינג וניל (חבילה)
לציפוי:
1 צנצנת ממרח לוטוס
לקישוט: (לא חובה)
350 מ”ל שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
1 כף פודינג וניל
אופן הכנה
1 ניקח תבנית גדולה (אני עבדתי עם פורמה מרובעת 25 ס”מ על 25 ס”מ)
2 במיקרוגל נמיס את השוקולד הלבן (300 גרם) עם שמנת מתוקה (150 מ”ל)
3 במיקסר נקציף את יתרת השמנת המתוקה, מסקרפונה ופודינג לקצפת יציבה
4 נקפל פנימה את תערובת השוקולד
5 נרכיב כעוגת שכבות/ביסקוויטים כאשר ניצור 4-5 שכבות של ביסקוויטים בין הקרם
6 נעביר להתייצבות של 6 שעות לפחות. לאחר שש שעות נזגג בממרח לוטוס שהמסנו במיקרוגל ונעביר להתייצבות
7 נחלץ את העוגה מהתבנית (לחילוץ מדויק מומלץ להקפיא את העוגה לשעה וחצי טרם החילוץ)
8 לקישוט נקציף את כל חומרי הקצפת יחד, נזלף מעל העוגה ונסדר מעל כל תלולית קצפת עוגיית לוטוס באלכסון

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות