הכבדים של סבתא אנזל

מנת כבדים שלא תרצו תפסיקו לאכול!

סבתא אנזל
17.08.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

0.5 קילו כבדי עוף טריים
1 שמן זית עדין מאוד או שומן עוף – כוס בערך
1 פלפל שחור טחון
1 מלח ים אטלנטי
1 קורט סוכר
1 גבעול טימין

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מפלפלים את הכבדים. מחממים שומן מעל להבה בינונית ומטגנים את הכבדים משני הצדדים כ-10 דקות עד שהם מוכנים, אבל עדיין ורדרדים מבפנים
2 מעבירים לכלי זכוכית ומאחסנים במקרר
3 במקביל מטגנים 5 בצלים מעל להבה בינונית בשמן זית עדין או שמן רגיל, עד שהם משחימים ומתרככים. אם רואים שהם מתחילים להחרך מוסיפים כל פעם קצת מים למחבת, כי המטרה היא בצל רך רך ולא קריספי. כדאי בדקות האחרונות להוסיף קורט סוכר. למתקדמים – אפשר לזרוק גבעול טימין טרי פנימה
4 אוכלים קר, מעל לחם פשוט שמרוח בשמאל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: