ספגטי כבדים וקבנוס של אבי ביטון – מפתיע וטעים

ספגטי מנחם עם כבדים, קבנוס  ובזיליקום מתוך התוכנית “פשוט לבשל”

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת ספגטי
300 גר' כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות
1 קבנוס פרוס דק
1 צרור פטרוזיליה
4 שיני שום
1 פלפל חריף אדום פרוס
1 צרור בצל ירוק
צרור בזיליקום
0.5 כפית מלח
0.25 כפית פלפל
6 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.
2 במחבת כבדה מטגנים קלות את הקבנוס, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים כדקה.
3 מוסיפים את כל המרכיבים יחדיו למעט הפסטה , מתבלים במלח פלפל ומטגנים דקה נוספת.
4 מוסיפים את הפסטה ומגישים.
ספגטי כבדים וקבנוס
ספגטי כבדים וקבנוס

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות