לינגוויני בציר ברבוניות ועגבניות של השף יחי זינו

מתכון משגע של השף יחי זינו לפסטה לינגוויני עגבניות עם ברבוניות מתוך התוכנית "ים של דגים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חב' לינגוויני -מבושל אל דנטה לפי הוראות יצרן (אחרי הסינון לא לשטוף רק לזלף שמן זית ולשמור מעט מהמים של הפסטה)
200 גרם ברבוניות
300 גרם עגבניות שלמות תמר בשימורים חצויות
1 ענף רוזמרין קטן
100 מ"ל שמן זית
0.5 כוס בקבוק פסטה (ציר עגבניות)
מלח
1 שן שום קצוצה גס
2 פלפל אדום יבש מתוק
1 פלפל ארבע עונות
200 מ"ל מים
אופן הכנה
1 חורצים את הברבוניות לאורך, ממליחים טוב.
2 לתבנית תנור בעלת שוליים רחבים מכניסים את השום, מעליו את הפלפלים, הברבוניות ומעל הכל מוזגים את חצאי העגבניות ואת ציר העגבניות.
3 מזלפים את שמן הזית ומכניסים לתנור על 200 מעלות ל 20-25 דק.
4 בינתיים מבשלים את הפסטה ומניחים בצד.
5 מוציאים את הברבוניות בלבד מהתבנית
6 את יתר הירקות עם כל הנוזלים טוחנים בבלנדר מוט ומעבירים דרך מסננת.
7 מפרקים בעדינות את הבשר מהדגים, ללא עצמות ומחזירים לרוטב.
8 מוסיפים 100 מ"ל ממי הפסטה ומביאים לרתיחה שוב את הרוטב.
9 מצמצמים מעט ומוסיפים מלח אם צריך, מכניסים את הפסטה לרוטב על אש נמוכה ומערבבים טוב טוב עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב הכתמתם.
לינגוויני בציר ברבוניות ועגבניות של השף יחי זינו
לינגוויני בציר ברבוניות ועגבניות של השף יחי זינו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות