קעריות חסה ממולאות בעוף קצוץ עם סויה של אבי ביטון

במקום להתעסק עם פחמימות וצלחות, אבי ביטון לוקח נתחי פרגית מתובלים ועוטף בעלי חסה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חסה מפורקת לעלים שלמים
למילוי עוף:
פרגית קצוצה דק או טחונה
מעט שמן
2 בצלי שאלוט קצוצים דק
בצל ירוק
כוסברה
צ’ילי טרי
לרוטב:
רבע כוס סויה
כף סוכר חום
מיץ לימון
צ’ילי
קעריות חסה ממולאות בעוף קצוץ עם סויה של אבי ביטון
קעריות חסה ממולאות בעוף קצוץ עם סויה. צלם – אייל גוטמן
אופן הכנה
1 מטגנים את העוף במעט שמן ומצננים.
2 מערבבים בקערה עם שאר המרכיבים.
3 מעבדים היטב את כל חומרי הרוטב בבלנדר עד להמסת הסוכר, ולאחר מכן מתבלים את העוף והירקות ברוטב.
4 מגישים בתוך קעריות של עלי חסה פריכה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות