קציצות עדשים של רון יוחננוב

מתכון קל להכנה, בריא וטעים לקציצות עדשים שאפילו הילדים שלכם יאהבו!

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קופסת שימורים עדשים שחורות
1 בצל מקולף
2 תפוחי אדמה בינונים מקולפים
2 גזרים מקולפים
חופן עשבי תיבול פטרוזיליה / כוסברה
כוס פירורי לחם
2 ביצים
תבלין קציצות/תבלין גריל
מלח / פלפל שחור
להגשה: שמנת חמוצה/יוגורט/טחינה
אופן הכנה
1 מסננים את העדשים השחורות מניחים במעבד מזון,
2 מקלפים את כל הירקות ומוסיפים למעבד וטוחנים. מגלגלים לקציצות בכל גודל שאוהבים.
3 אם מרגיש לכם שתערובת לא מתגבשת. אפשר להוסיף מעט פירורי לחם או לחלופין להכניס לשעה למקרר להתייצבות.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות
5 מתיזים ספריי שמן על נייר אפייה, מניחים את הקציצות ומתיזים שוב מעט שמן.
6 אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
7 מגישים לצד שמנת חמוצה/יוגורט טחינה וזוללים כשהן חמות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות