עוגה בחושה לימונית כשרה לפסח בציפוי של גלייז לימונצ'לו
מתכון קל להכנה לעוגת לימון בחושה, רכה וטעימה כשרה לפסח בציפוי של גלייז לימונצ'לו. עוגה חגיגית ומרשימה לחג הפסח שכל האורחים יעופו עליה.
בשיתוף הכרם

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגה:
1 חב' קמח תופח כשר לפסח
4 ביצים
1 כוס מים
מיץ מלימון אחד
4\1 כוס שמן
גרידה מ 2 לימונים
כוס סוכר
לגלייז:
500 גרם אבקת סוכר
60 מ"ל לימונצ'לו וילה מסה
לקישוט: גרידה מלימון אחד עם רבע כפית סוכר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
2 מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה.
3 את הבלילה מוזגים אל תוך תבנית אינגליש קיי משומנת , מכניסים לתנור ואופים כ 25-30 דק׳ עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים עליו
4 מכינים את הגלייז: מערבבים את המצרכים ביחד.
5 מוציאים את העוגה המוכנה מהתנור , מצננים אותה קצת ושופכים מעליה את הגלייז לכל אורכה.
6 מוסיפים מעל הגלייז עוד גרידת לימון
*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!
יש לימונצ'לו כשר לפסח?? זה חדש לי.
....... says:
בהחלט 🙂
לימונצ'לו וילה מאסה
בהחלט :) לימונצ'לו וילה מאסה
רועי says: