מרק רגל

מרק רגל אמיתי, מרק רגל תימני, קל להכנה ואיך אומרים אצלנו? מרפא כל חולי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 רגל של פרה, חתוכה לפרוסות
3 בצלים חתוכים לקוביות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 עגבניות חתוכות לקוביות
2 ליטר מים
2 שיני שום
כפית סוכר
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה מרוקאית שטוחה
כפית שטוחה כמון
כף שטוחה חוואייג'
2 כפות גדושות אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 מרתיחים סיר עם מים ומכניסים את עצמות הרגל ולבישול במשך שעה, לוודא שהעצמות מכוסות במים כל הזמן, ולסנן
2 קוצצים את הבצל ופורסים את השום. בסיר עם שמן מטגנים את הבצל להזהבה מספר דקות ומוסיפים את השום ומערבבים
3 מוסיפים את עצמות הרגל, המים ושאר הרכיבים. מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית
4 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לחצי שעה
5 מוסיפים את הפטרוזיליה ומשאירים על האש לעוד חצי שעה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות