עוגת שכבות שוקולד וקפה
מתכון לעוגת שכבות שוקולד וקפה, עם מכונת קפה דלונגי גם לקינוחים שלכם יהיו טעמים ברמה אחרת

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות + שעתיים במקרר
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
לשוקולד:
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס קמח
3 ביצים
1/3 כפית מלח
1.5 כפיות תמצית וניל
4 כפות נס קפה
1 מנה של אספרסו
הציפוי:
150 גר שוקולד מריר
5 כפות שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מכניסים לקערה את כל מרכיבי הבצק, לשים ומשטחים על תבנית
3 מערבבים את כל חומרי מלית השוקולד בקערה נפרדת
4 שופכים את מלית השוקולד על שכבת הבצק ומכניסים לתנור ל 25 דקות בדיוק!
5 מוציאים את העוגה ונותנים לה להצטנן, בינתיים ממיסים שוקולד, מוסיפים לו שמן ומערבבים
6 שופכים את השוקולד על גבי העוגה הקרה
7 מעבירים למקרר להתייצבות לשעתיים
8 חותכים ומגישים! בתאבון