עוגת יום הולדת שכבות של מיקי שמו

חוגגים יום הולדת? מתכון לעגות טורט שוקולד עם קצפת וגנאש שוקולד של מיקי שמו שבנויה בשכבות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית בקוטר 24
לטורט שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה
4 ביצים מופרדות
245 גרם (3/4 1 כוסות) קמח
1 כף קקאו
5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפייה
265 גרם (1/3 1 כוסות) סוכר דמררה
לקצפת:
750 מ"ל שמנת מתוקה
65 גרם (1/3 גרם) סוכר
40 גרם (1/2 חבילה) אינסטנט פודינג
לגאנש שוקולד:
150 מ"ל שמנת מתוקה
150 שוקולד מריר
לקישוט: קישוטי שוקולד לבחירתכם.ן
אופן הכנה
1 מכינים את הטורט השוקולד:מחממים תנור לחום 180 מעלות, משמנים קלות את התבנית אפייה
2 בבן מאי ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה, כאשר התערובת מומסת מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד לאחידות
3 במיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב, כאשר מתקבל קצף יציב מקפלים אותו לתוך תערובת השוקולד, לאחר שמתקבלת תערובת אחידה, מקפלים את הקמח יחד עם האבקת סוכר
4 אופים למשך 40 דקות עד למבחן הקיסם
5 מצננים את העוגה ופורסים אותה ל- 3 שכבות זהות
6 במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר והאינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת
7 מכינים את גנאש השוקולד: בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה, שופכים על גבי השוקולד המריר ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
8 מרכיבים את העוגה: מניחים על צלחת הגשה שכבה של עוגת טורט שוקולד, מורחים שכבה של קצפת וחוזרים על פעולה זאת עוד פעמיים, מצפים את כל העוגה בקצפת שנותרה, מזלפים את הגאנש שוקולד סביב העוגה ומקשטים כיד הדימיון
מתוך האינסטגרם של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות