פילה לברק ביין לבן של אבי ביטון
מנה קלה להכנה ומשובחת של דג פילה לברק ברוטב יין לבן, לימון ועגבניות מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 נתחי פילה לברק
עגבניות
1 לימון
10 שיני שום
1 צרור בזיליקום
1 כפית שטוחה של אורגנו יבש
20 זיתים מגולענים
1 כף סוכר חום
0.75 כוס יין לבן
30 גרם חמאה
0.5 כוס שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים תנור לכ – 250 מעלות.
2 בסיר קטן מבשלים את היין הלבן, הסוכר החום והחמאה.
3 חותכים את העגבניות והלימון לקוביות.
4 בתבנית אפייה מסדרים את הירקות ומעליהם את הדגים.
5 מפזרים את התבלינים ויוצקים את הרוטב על הדג.
6 אופים כ – 20 דקות בכ – 250 מעלות.
פרטים חסרים
כמה עגבניות צריך? מה עושים עם השמן זית? כמה זמן מבשלים את הרוטב עם היין?
כמה עגבניות צריך? מה עושים עם השמן זית? כמה זמן מבשלים את הרוטב עם היין?
אמה says:
בסרטון המצורף יש הסבר להכול.
בסרטון המצורף יש הסבר להכול.
rotem says: