לביבות לטקעס לפסח

לביבות קמח מצה שהמרק הוא רק תירוץ בשביל לאכול אותן. 5 דקות עבודה ולמחבת

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה כשל"פ

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס קמח מצה
1 ביצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
3 כוסות מים
אופן הכנה
1 בקערה גדולה מערבבים קמח מצה, מלח ופלפל
2 טורפים ביצה ומוסיפים לקערה, מערבבים
3 מתחילים להוסיף 3 כוסות מים בהדרגה ותוך כדי ערבוב, אם התערובת יבשה מידי – מוסיפים עוד מים עד לקבלת המרקם הרצוי
4 מחממים שמן במחבת רחבה ויוצקים כף מהבלילה
5 מטגנים כ-2 דקות, עד שהלביבה מתגבשת וניתן להפוך אותה
6 מוציאים לנייר סופג
7 מגישים עם שמנת חמוצה או כתוספת למרק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות