לאסי מנגו ומי ורדים של איינסלי הריוט

איינסלי הריוט השף הבינלאומי המצליח במתכון ללאסי מנגו ומי ורדים שירענן לכם את הימים החמים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 מנגו בשל, קצוץ גס
1 כפית סוכר (לא חובה, תלוי במידת המתיקות הטבעית של הפרי)
1 קורט הל טחון
1 כוס יוגורט יווני (10% שומן)
1 כפית מי ורדים (אפשר להוסיף יותר, לפי הטעם)
1 כוס חלב
2 כוסות קרח כתוש
להגשה:
1 קורט חוטי זעפרן, שהושרו בכפית מי ורדים
1 כף פיסטוק קצוץ גס
1 פרוסות מנגו
לאסי מנגו ומי ורדים
צילום: יח"צ לאסי מנגו ומי ורדים

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה, אפשר לדלל במעט חלב
2 טועמים וממוסיפים מעט סוכר ומי ורדים, במידת הצורך
3 מוזגים את המשקה בכוסות גבוהות, מוסיפים קוביות קרח, ומקשטים בפרוסות מנגו, פיסטוק קצוץ וחוטי זעפרן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: