לנגוש הונגרי (לאנגוש מארה) שמכינים בבית

מתכון ללנגוש הונגרי , הסופגניות ההונגריות מלאות בשמנת חמוצה, גבינה צהובה וקשקבל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג קמח
1 כף סוכר
40 גרם שמרים
1 כף מלח
1.5 כוסות חלב
1.5 כוסות מים פושרים
2 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ומגוררים
שמן לטיגון
למילוי גבינות:
גביע שמנת חמוצה
2 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל לבן
קשקבל מגורר (לפי הטעם)
גבינה צהובה מגוררת
אופן הכנה
1 מכניסים למיקסר חלב, מים ושמרים, ומערבבים. מוסיפים קמח, תפוחי אדמה, סוכר ומלח, ולשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש
2 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. השמן צריך להגיע לטמפרטורה של 170 מעלות
3 קורצים חתיכה בגודל של חצי אגרוף מהבצק
4 מותחים את הבצק בעזרת הידיים (לא נורא אם הבצק נקרע ונצרים חורים)
5 מניחים לאט בשמן החם ומטגנים 3 דקות מכל צד עד שהבצק משחים
6 למילוי: מערבבים שמנת חמוצה עם שום, מלח ופלפל
7 מורחים כף במרכז הלנגוש, ומפזרים מעל קשקבל וגבינה צהובה מגוררת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות