צלעות טלה בציר רימונים וסילאן של אביב משה – מושלם לראש השנה

החגים מתקרבים, אז פתרנו לכם את השאלה "מה נבשל הפעם?"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

10 צלעות טלה יפות
200 גרם בשר בקר טחון
100 גרם בשר טלה טחון
2 כפות פטרוזיליה
1 כף בצל קצוץ
1 ליטר מיץ רימונים טרי
0.5 כוס גרגירי רימון טרי
10 שזיפים מיובשים
כפות סילאן
3 כפות שמן זית
1 מלח גס לפי הטעם
1 פלפל גרוס לפי הטעם
אופן הכנה
1 מערבבים את בשר הבקר הטחון עם בשר הטלה הטחון
2 קוצצים את הבצל והפטרוזיליה
3 מוסיפים לבשר את הפטרוזיליה, בצל קצוץ, מלח ופלפל
4 ממלאים את השזיפים המיובשים בתערובת ומשאר התערובת מייצרים כדורי בשר
5 מחממים את מיץ הרימונים והסילאן בסיר
6 מבשלים במיץ הרימונים את השזיפים עד לצמצום הנוזלים לחצי ומוסיפים מלח גס ופלפל גרוס
7 מחממים מחבת פסים גדולה, מוסיפים שמן זית
8 צולים במחבת את הצלעות משני הכיוונים עד להשחמה ומוסיפים מלח גס ופלפל גרוס
9 מסדרים את השזיפים הממולאים וציר הרימונים בצלחת, מניחים מעל את הצלעות ומפזרים גרגירי רימון
צלעות טלה בציר רימונים וסילאן של אביב משה - מושלם לראש השנה
צלעות טלה בציר רימונים וסילאן של אביב משה – מושלם לראש השנה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: