צלעות כבש בתנור בתוספת תפוחי אדמה

מתכון מעולה לצלעות כבש בתנור עם תפוחי אדמה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
5 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קילו צלעות כבש
20 תפוחי אדמה קטנים
כוס וחצי שמן זית
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 ראשי שום
2 גבעולי תימין טריים
3 צרורות שמיר קצוץ
אופן הכנה
1 מעסים את הצלעות בחצי כוס שמן זית, מלח ופלפל ומכניסים למקרר למשך כשעה וחצי.
2 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
3 חוצים את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית עם שמן זית, תימין, המלח הגס וראשי השום.
4 שמים את התבנית עם תפוחי האדמה בתנור ואופים עד שהם משחימים ומקבלים קריספיות.
5 על מחבת פסים עם שמן זית צורבים מעט את הצלעות מכל כיוון.
6 שמים את הצלעות בתבנית עם תפוחי האדמה ואופים בתנור עוד כרבע שעה.
7 מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל מעט שמיר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות