לחמז׳ון של סבתא איסה של ראובן מייסלוס

מתכון ללחמז'ון של ראובן מייסלוס, שופט גרילסטאר ומאסטר בבשר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים לבצק לכ 10 יחידות:
חצי כף סוכר
חצי קילו קמח פיצה
250 מיל מים
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
מצרכים למלית:
קילו מכסה אנטריקוט
בצל גדול
שום לפי הטעם
200 גר מישמש מיובש (אופציונלי)
תרכיז עגבניות 300 גרם או רסק עגבניות
כף מלח
כף פלפל שחור
שמן זית
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
1 לימון
רוטב סרירצ׳ה
אופן הכנה
ניתן לאפות בגריל עם אבן פיצה טמפרטורה גבוהה, תנור על מקסימום, טאבון פיצות
1 טוחנים את הבשר במטחנת הבשר
2 קוצצים את הירקות
3 מכינים הבצק: שמים את הקמח, מלח והמים בקערת המיקסר, ולשים 10 דקות את הבצק בעזרת מיקסר עם מלוש, עד שהוא נעשה רך וגמיש. עוטפים במגבת ומניחים בצד.
4 מערבבים את הירקות הקצוצים ואת המשמשים המיובשים, עם התבלינים, הבשר הטחון ורסק העגבניות.
5 מוציאים את הבצק מן הקערה, ומחלקים אותו ל-10 כדורים.
6 משטחים את הבצק עם מערוך ומוסיפים את המלית מעל.
7 מדליקים את הגריל עם האבן פיצה למקסימום ומגיעים לפחות ל 300 מעלות
8 אופים כל מנה על אבן הפיצה כ3 דקות או עד שנהייה זהוב וקראנצ׳י
9 מקשטים לפי הטעם ואוכלים, בתאבון!

הבירה שהכי תתאים ללחמז'ון: טובורג – טעמי הקלייה והקרמליות העדינה של טובורג תשתלב מצוין עם התיבול והבשר בעוד ההגזה הגבוהה תרענן את החך בין ביס לביס. *אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתיה מופרזת *בשיתוף עם IBBLS

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות