מתכון ללחמעג'ון של נוף עתמאנה

מתכון פשוט להכנה ללחמעג'ון ממולא בשר, מנה מעולה לכל המשפחה וטעימה לאללה עם ים ירקות ותבלינים כדי להעשיר את הטעם

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
כוס מים
2 ורבע כוסות קמח
כפית מלח
חצי קילו בשר טחון (שומני)
2 עגבניות
1 בצל
חצי צרור פטרוזיליה
1 גמבה ירוקה
1 גמבה אדומה
1 פלפל ירוק חריף
2 שיני שום
רבע כוס שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות רכז רימונים
כפית נענע יבשה
כף פפריקה
כפית אורגנו
מלח ופלפל שחור
להגשה:
רכז רימונים
פלחי לימון
עשבים טריים
צנונית
אופן הכנה
1 עוברים להכנת הבשר: בבלנדר שמים את הירקות וטוחנים אותם דק, מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים, הבשר ורסק העגבניות מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.
2 (המלצה לבית להעביר למקרר לחצי שעה).
3 מתחילים לרדד את הכדורים על משטח מקומח לעלה דק ככל האפשר שמים כ2 כפות מתערובת הבשר על הבצק ומשטחים.
4 מעבירים למחבת שחוממה מראש ומכסים, צולים על להבה בינונית עד שהתחתית מזהיבה.
5 מגישים: עם רכז רימונים, פלחי לימון עשבים טריים וצנונית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות