מתכון ללחמג'ון של עומר מילר

אם תקראו לזה לחמבעג’ון או לחמג’ון – מדובר בשילוב האולטימטיבי בין בשר מתובל לבצק, מתוך התוכנית "סטוריז" עם עומר מילר ושירנקה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
3/4 1 כוסות קמח
1 כף מלח
30 גרם סוכר
2 כפות שמן זית
½ כוס מים קרים
1 כף שמרים יבשים
לתערובת הבשר:
4 כפות שמן זית
1 בצל סגול גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
1 פלפל חריף קצוץ דק
500 גרם בשר בקר טחון
3 עגבניות, חתוכה לקוביות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן צנוברים
מלח, פלפל כמון
אופן הכנה
הבצק:
1 מערבבים במיקסר את שמן הזית, השמרים, הסוכר והמים.
2 מוסיפים את הקמח והמלח לקערת המיקסר ולשים עד שנוצר בצק חלק ואחיד, אם יש צורך, מוסיפים מעט מים.
3 יוצרים כדור מהבצק ומניחים להתפחה של כשעה.
4 פותחים את הבצק ומכניסים לטאבון לחצי אפיה לכ- 3 דקות.
הכנת המילוי:
1 במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף הקצוצים ומטגנים.
2 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.
3 מוסיפים את העגבניה החתוכה ומבשלים כמה דקות נוספות.7. מוסיפים את העגבניה החתוכה ומבשלים כמה דקות נוספות.
4 מוסיפים את הצנוברים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל והכמן. מערבבים היטב. מורידים מהאש ומקררים מעט.
הרכבה:
1 מוציאים את הפוקצ’ה מהטאבון, ומוסיפים את תערובת הבשר מהמחבת.
2 מחזירים את הפוקצ’ה לטאבון ל-3 דקות נוספות.
מתכון ללחמג'ון של עומר מילר
מתכון ללחמג'ון של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: