בר הקוקטיילים לה אוטרה – חוויה מקסיקנית בתל אביב

הלכנו לסקור את בר הקוקטיילים לה אוטרה שנמצא ברחוב הירקון בתל אביב וכמו השם שלה – היא הגרסה החופשייה, משוחררת וצעירה יותר של בר האימפריאל האגדי. שתינו, אכלנו, התרשמנו וחזרנו לספר

משמעות המילה לה אוטרה בספרדית היא "האחרת" ובסלנג שימושי "האשה האחרת", או הפילגש. במובן זה היא ממלאת את ייעודה כפילגש של האימפריאל שהינה המקום האלגנטי, המהוגן והמעונב יותר בעוד לה אוטרה היא יותר חופשיה, משוחררת וצעירה. הבר נולד בשנת 2015 ובשונה מהאימפריאל, ללה אוטרה קונספט שלוקח אותנו לחווייה קאריבית-מקסיקנית, דבר המתבטא בעיצוב, באווירה וכמובן באלכוהול ובאוכל. המטרה היתה, ועודנה – לקדם את תרבות השתייה בישראל ולהוות מקדש לאוהבי שתייה ולאומנות הקוקטיילים, תוך אירוח אישי, קשוב ובגובה העיניים. בבר מתמחים בקוקטיילים, כל הסירופים נעשים במקום, חומרי הגלם טריים ואיכותיים ורוב הקוקטיילים הם פרי יצירתם של הצוות המיומן של לה אוטרה. כל המנות מוגשות כמנות Finger Food ויצאו באופן הדרגתי בהתאם להלך הרוח והרעב שלנו. התפריט עונתי ומתחלף אחת לכמה חודשים לפי זמינות המוצרים הטריים הקיימים בשוק.

ללה אוטרה יש את מבחר הרום, טקילה ומזקל הגדול. תפריט האוכל נוצר על ידי שף עינב אזגורי והוא בסגנון מקסיקני.

תפריט האוכל נוצר על ידי שף עינב אזגורי והוא בסגנון מקסיקני

התחלנו בקוקטיילים והזמנו פלור דה קובה – רום בקרדי לבן, סן ג'רמיין, ביטר פיישודס, סלרי, ליים ומיץ אשכוליות אדומה – המון מרכיבים ובמילה אחת – טעים!!!! קוקטייל למי שאוהב משקאות חמצמצים מתוקים. הזמנו גם גוואראכה – רום בקרדי לבן משוקשק עם אננס, לימון, בזיליקום וקורט מלח – מתוק, פירותי ומעניין – מומלץ מאוד!
לא עצרנו בשני קוקטיילים (מה אנחנו ילדים?) והזמנו עוד 2 קוקטיילים – הראשון לס איז סמורס – וכמו שניחשתם יש בו מרשמלו (!) צלוי (!!). קוקטייל על בסיס בורבון, קוניאק, עם ביטר שוקולד וסירופ מרשמלו – קוקטייל שהוא חוויה בחלל הפה. הקוטייל השני היה האקא – בלנד של פיסקו, קלבדוס ורום בשילוב אננס – חמוץ מתוק כזה ששותים במהירות ובלי ששמנו לב כבר שמענו סאונד של קש בקרח ריק – כי הקוקטייל נגמר.

פלור דה קובה – חמצמץ מתקתק ובעיקר טעים

אחרי כמה לגימות נפתח לנו התיאבון ובתיזמון מושלם החלו להגיע המנות שהזמנו, התחלנו עם שלושה סלטים: טאקו דל טרנה – טאקו שמוכן במקום, בשר מפורק, גוואקמולי, בצל מוחמץ, קרם פרש וכוסברה – כל ביס מהסלט הזה היה מושלם, הבצל המוחמץ נותן קיק לבשר המפורק, והקרם פרש עם הגוואקמולי המושלם מאזן את כל הטעמים החזקים – ואיזה כיף זה טאקו!!
סלט נוסף שהזמנו היה אל פלאטו פיקנטה – כשמו כן הוא – חרפרף ומאוזן – צ'ילי ירוק מותסס, פלפל מטוגן, קרם פרש וטורטייה צ'יפס – טעים לנו!!הסלט האחרון היה חם – ברוקולי איו בלאנקו – ברוקולי בגריל, אחו בלאנקו, חלפיניו ושקדים קלויים – טעים, מספק ומפנק.

לא ויתרנו על ההמבורגר "אל בורגריסטו" – המבורגר 160 גרם, סלסה ירוקה, אילוי צ'יפוטלה, בצל מוחמץ וחלפניו – כל ביס בהמבורגר הזה היה לא פחות ממושלם.

סיימנו את הארוחה איך לא – עם צ'ורוס וגלידה מכוסה בשוקולד חם שמוכן במקום וקוקי אנד קורן – עוגיית שוקולד צ'יפס עשירה לצד מילק שייק מגלידת תירס של בוזה וקצת צ'יפוטלה – 2 קינוחים שמתאימים בול לארוחה בבר קוקטיילים, סגרה לנו פינה של מתוק אחרי הארוחה.

סלטים באוירת הקריביים שסוגרים פינה לנשנוש עם הקוקטיילים המדהימים

אנחנו עוד נחזור ללה אוטרה, מקווים שעשינו גם לכם ולכן חשק!
לה אוטרה, רחוב הירקון 66, תל אביב – פתוחים כל יום בין השעות 01:00 – 18:00

לפרטים נוספים כנסו לאתר של לה אווטרה, או לאינסטגרם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות