מתכון לקוסקוס וקציצות בשר ברוטב עגבניות בנינג׳ה קומבי

קוסקוס וקציצות ברוטב – ארוחה שלמה בקומבי ב15 דקות בלבד
ארוחה לכל המשפחה

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
18 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות:
500 גר׳ בקר טחון
½ כוס פירורי לחם
2 ביצים
בצל קצוץ דק (או מגורד במגרדת וסחוט ללא נוזלים)
חופן פטרוזיליה קצוץ דק
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית סודה לשתייה – לא חובה, עוזר לרכך את הקציצות
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
2 כוסות עגבניות מרוסקות/מגורדות
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
כף שום גבישי
כפית סוכר
½ כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
לקוסקוס:
שקית קוסקוס (350 גר׳)
500 מ״ל מים
כפית כורוכום
2 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב לאיחוד. לוקחים מעט מהבלילה ומכדררים לכדור בגודל הרצוי, כך עם כל הבלילה. מניחים במגש האפיה העליון של נינג׳ה קומבי.
2 בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב העגבניות ויוצקים על גבי הקציצות שסידרנו בתבנית. מזלפים מעט שמן זית ומכניסים את התבנית המלאה לנינג׳ה קומבי בחלק העליון.
3 מפעילים את הנינג׳ה קומבי, מעבירים את המתג המיוחד למב בישול משולב, בוחרים ארוחה משולבת, מכוונים זמן לכ- 13-15 דק׳, בחום של 180 מעלות, ומפעילים.
4 הנינג׳ה קומבי יחל בפעולת האידוי ולאחר מכן יחל הזמן להיספר לאחור.
5 בתום הזמן (מומלץ לבדוק מידת עשייה לפי טעמכם האישי) מוציאים, מגישים ובתאבון.
@ninja.il

"קוסקוס וקציצות ברוטב – ארוחה שלמה בקומבי ב15 דקות בלבד ארוחה לכל המשפחה 🥰 שריג היבואן הרשמי #אוכל #מתכון #בישול #מתכון איך מכינים? מתכון לקוסקוס וקציצות בשר ברוטב עגבניות – קומבי מצרכים – לקציצות: 500 גר׳ בקר טחון ½ כוס פירורי לחם 2 ביצים בצל קצוץ דק (או מגורד במגרדת וסחוט ללא נוזלים) חופן פטרוזיליה קצוץ דק חצי כפית כמון חצי כפית כורכום כפית פפריקה מתוקה (חצי כפית סודה לשתייה – לא חובה, עוזר לרכך את הקציצות) מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב – 2 כוסות עגבניות מרוסקות/מגורדות 2 כפות רסק עגבניות 3 כפות שמן זית כף שום גבישי כפית סוכר ½ כוס מים מלח ופלפל לפי הטעם לקוסקוס – בתבנית התחתונה של הנינג׳ה קומבי שמים את כל מרכיבי הקוסקוס ומכניסים לנינג׳ה קומבי לחלק התחתון. שקית קוסקוס (350 גר׳) 500 מ״ל מים כפית כורוכום 2 כפות שמן מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה – שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב לאיחוד. לוקחים מעט מהבלילה ומכדררים לכדור בגודל הרצוי, כך עם כל הבלילה. מניחים במגש האפיה העליון של נינג׳ה קומבי. בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב העגבניות ויוצקים על גבי הקציצות שסידרנו בתבנית. מזלפים מעט שמן זית ומכניסים את התבנית המלאה לנינג׳ה קומבי בחלק העליון. מפעילים את הנינג׳ה קומבי, מעבירים את המתג המיוחד למב בישול משולב, בוחרים ארוחה משולבת, מכוונים זמן לכ- 13-15 דק׳, בחום של 180 מעלות, ומפעילים. הנינג׳ה קומבי יחל בפעולת האידוי ולאחר מכן יחל הזמן להיספר לאחור. בתום הזמן (מומלץ לבדוק מידת עשייה לפי טעמכם האישי) מוציאים, מגישים ובתאבון.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם