קוקלה טריפוליטאית

מתכון מהמטבח הטריפוליטאי: קציצות משומן בקר וסולת.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם שומן עגל / כבש או בשר טחון עם שומן עוף
1 ביצה
4 שיני שום כתשות
כוס סולת (כ-200 גרם)
כפית פפריקה חריפה
כפית מלח
אופן הכנה
1 מניחים בקערה אצ כל המרכיבים מלבד הסולת.
2 מוסיפים בהדרגה את הסולת ולשים עם היד עד לקבלת מסה אחידה. אם העיסה נוזלית – הוסיפו עוד סולת לפי הצורך.
3 יוצרים מהעיסה כופתאות
4 נהוג להכניס את הקציצות לתוך חמין או תבשיל המתבשל בישול ארוך.

טיפ: ניתן להוסיף אותן להתבשל בתבשיל טריפוליטאי – טבחה בסלק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: