קובה חמוסטה צמחוני ביונד מיט של אבי ביטון

אבי ביטון מצטרף למהפכת תחליפי הבשר ונותן מתכון לקובה חמוסטה עם בשר טחון של ביונד מיט, לא תזהו שמדובר בבשר מן הצומח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק הקובה:
כוס בורגול דק
2 כוסות סולת
מים לכיסוי הבורגול
מעט מלח
למילוי:
500 גרם בשר טחון מן הצומח
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
½ כפית מלח
½1 כפיות פפריקה מתוקה
½1 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית בהרט לקובה
למרק:
1 כף כורכום
2 ליטרים מים
½ כפית בהרט
צרור מנגולד פרוס גס
1 כף שמן
1 כף מלח
מיץ מלימון אחד
כפית סוכר
2 גזרים פרוסים
2 קישואים פרוסים
בצל פרוס דק
אופן הכנה
הכנת הבצק
1 בקערה שמים את הבורגול, מוסיפים מלח ומערבבים
2 מוסיפים מים עד לכיסוי הבורגול ומשרים עד שהמים נספגים.
3 מוסיפים את הסולת לבורגול מערבבים ומוסיפים מדי פעם מים עד לקבלת בצק רך ואחיד
4 נותנים לבצק לנוח ובינתיים ניגשים להכנת המילוי
הכנת המילוי
1 מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן עד הזהבה
2 מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים עם הבצל
3 מתבלים, מוסיפים גם את הפטרוזיליה ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה.
הכנת הקובה
1 משמנים את כפות הידיים, צובטים מהבצק גושים בגודל של כדור פינג פונג ובידיים רטובות מכדררים את כל הגושים לכדורים קטנים
2 מחזיקים כדור בכף היד ובאצבע רטובה של היד השנייה עושים בכדור גומה גדולה ככל האפשר עם דפנות הכי דקות שאפשר. ממלאים את הגומה בבשר, מכסים את המילוי בבצק ומהדקים
3 מגלגלים שוב בידיים רטובות לכדור פחוס ומניחים על מגש. ממשיכים כך עם כל הכמות
הכנת המרק
1 בסיר גדול ועמוק ממלאים מים עד 3/4 הגובה, מוסיפים את הכורכום, השמן ושאר המצרכים הבהרט והמלח ומביאים לרתיחה
2 מגישים את הקובות עם מי המרק או עם כף טחינה
קובה חמוסטה ביונד מיט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות