קובה כשל״פ במילוי בשר טחון של יהודה עמר

קובה בקמח מצה במילוי בשר טחון וצנוברים, כשר לפסח, מנה מדהימה לליל הסדר, מתכון של יהודה עמר. אל תשכחו להכין טחינה בצד

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
כשר לפסח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למילוי:
2 כפות שמן קנולה
1 בצל לבן חתוך לקוביות
400 גרם בשר טחון
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית בהרט
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
4 כפות גבעולי סלרי קצוץ
1 שן שום קצוצה
לבצק מקמח מצה:
כוס (חד"פ חם) קמח מצה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כוס מים חמימים
2 כפות שמן קנולה
1 ביצה M
100 גרם בשר טחון
מתוך האינסטגרם של יהודה עמר
אופן הכנה
מכינים את המילוי:
1 מטגנים מעט את הבצל ומוסיפים את הבשר
2 מפוררים את הבשר עד שהוא מוכן ושכל הנוזלים מתאדים
3 מוסיפים תבלינים, סלרי קצוץ ושום ומערבבים היטב
4 מבשלים במשך 3 דקות ושמים בצד להצטנן
מכינים את הבצק:
1 לתוך קערה מכניסים את הקמח מצה מתבלים במלח פלפל מערבבים מעט ומוסיפים את המים בהדרגה עד שמקבלים תערובת אחידה
2 מוסיפים שמן וביצה וממשיכים ללוש מוסיפים את הבשר ולשים עוד 5 דק עד לקבלת תערובת אחידה
3 מחלקים לכדורים שווים ובעזרת האגודל ומעט מים יוצרים כיס למילוי סוגרים ומהדקים
4 מכניסים ל 10 דק הקפאה
5 מחממים שמן בסיר עמוק ל 180 מעלות ומטגנים את הכדורים
6 מגישים עם טחינה בצד – בתאבון!
מתוך האינסטגרם של יהודה עמר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: