קרם שניט מפורק בכוסות עם פירות יער הכי קל להכנה
מתכון של קרן אגם לקרם שניט מפורק בכוסות עם פירות יער, קינוח קלאסי משנות ה80 מתוך קרן אגם מתכון וסיפור

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות+זמן קירור במקרר
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 חבילת בצק עלים מופשר
1/2 כוס סוכר לבן לפיזור
350 מל' שמנת מתוקה להקצפה
למלית:
250 מל' שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינת מסקרפונה
1 כף אבקת סוכר
לעיטור:
1 כוס פירות יער
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 פורסים את בצק העלים על נייר אפייה, מפזרים סוכר ומניחים נייר אפייה נוסף, מניחים משקולת (תבנית נוספת) מעל ואופים ב-180 מעלות כ: 25 דק' עד השחמת הבצק, מחלצים מנייר האפייה ומצננים.
2 מקציפים יחד שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ומסקרפונה עד לקרם יציב.
3 שוברים את בצק העלים האפוי לחתיכות, מניחים בתחתית הכוס ומעל שכבת קרם, חוזרים על הפעולה בשנית.
4 מפזרים פירות יער טריים ואבקת סוכר ומגישים