עוגת קרמבו כשרה לפסח
מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח ולכל ימות השנה, קלה להכנה בזכות מיקסר קנווד שף, המיקסר ששוקל, מתפיח ואפילו מאדה את הבצק. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבסיס שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס סוכר
3 ביצים L
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כף קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
לקרם:
500 מ”ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב/מים
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
לציפוי שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
200 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל -170 מעלות.
2 משמנים היטב תבנית עגולה.
3 מתחילים עם בסיס השוקולד: בקערה מניחים שוקולד מריר ושמן, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
4 מוסיפים לשוקולד המומס סוכר וביצים, טורפים היטב.
5 מוסיפים קמח תפוחי אדמה , קקאו ואבקת אפייה, טורפים היטב עד איחוד.
6 מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת היטב ומכניסים לאפייה ל20 דק
7 מוציאים מהתנור לצינון מלא.
8 ממשיכים לקרם: מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, מקציפים עד קצפת רכה, לא יציבה ( אם הקצפת תהיה יציבה יהיה קשה לשטח אותה בתבנית).
9 מוזגים את הקצפת לתבנית עם הבסיס שוקולד ומשטחים בעזרת גב של כף.
10 מעבירים את העוגה לקירור שעתיים. ושופכים מעל את הגנאש.
