קרמבו של מיקי שמו

מיקי שמו ורוני דלומי מכינים את ממתק החורף האולטימטיבי בגירסא עכשווית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית הקרמבו:
100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר דמררה
100 גרם קמח
100 גרם אבקת שקדים
לקרם וניל:
250 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
250 מ”ל שמנת מתוקה
גרגרי וניל ממקל וניל
5 גרם ג’לטין+ 25 גרם מים מושרים יחד
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן זרעי ענבים
אופן הכנה
לתחתית הקרמבו:
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
2 מרדדים את הבצק בין שתי ניירות אפייה וקורצים עיגולים קוטר 5 ס”מ
3 מכניסים לתנור לאופים.
לקרם וניל:
1 בקלחת מרתיחים 250 מ”ל שמנת מתוקה יחד עם גרגרי הוניל
2 שמים את השוקולד הלבן בקערה ומוזגים מעליו את השמנת לאחר רתיחה.
3 מוסיפים את הג’לטין המושרה
4 מערבבים עם הבלנדר עד למסה אחידה ומוסיפים את השמנת המתוקה הקרה.
5 מכניסים למקרר ל- 4 שעות ומקציפים לפני השימוש.
לציפוי:
1 ממיסים את השוקולד ומוסיפים מעט שמן
2 מניחים את התחתיות על גבי רשת שמתחתיה מונח מגש
3 מכניסים את קרם הוניל לשקיות זילוף ומזלפים על התחתיות.
4 מוזגים מעל את הציפוי.
קרמבו מיקי שמו
קרמבו מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות