מתכון לקרמבו של אור שפיץ – פשוט וקל להכנה

אין על קרמבו בחורף ואין על הקרמבו המדהים של אור שפיץ, המתכון המושלם לקינוח החורפי הטעים – כמה טעים ככה פשוט. מתכונים קלים להכנה בערוץ האוכל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חלבונים
360 גרם סוכר
40 גרם גלוקוזה
100 גרם מים
אופן הכנה
1 מחממים על סיר / באן מארי מים. סוכר וגלוקוזה ומביאים לרתיחה של 117-120 מעלות
2 כאשר מגיעים ל- 110-113 מעלות מתחילים להקציף את הביצים במיקסר.
3 לבסוף כאשר מגיעים לרתיחה המקסימלית שופכים בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים עד התקררות המרנג/ יציבות מוחלטת.
4 מזלפים על עוגיה כלשהי ומצפים בשוקולד.
5 טיפ שפיץ- מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות