סלט קולורבי של רון יוחננוב

סלט קולורבי מדורה עם חסות, אגוזים מסוכרים וגבינה כחולה מתוך יוחחנוב'ס שבועות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שקית חסות ועלי בייבי
100 גרם פקאנים טבעיים
גבינה כחולה
4 קולורבי
כוס מלח גס
כף סוכר חום
לרוטב ויניגרט הדרים:
100 מ"ל שמן זית
3 כפות חומץ אורז
50 מ"ל מיץ לימון/ מיץ תפוזים
3 כפות דבש או סילאן
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה
1 קולפים בגסות את הקולרבי וחותכים לסירות.
2 מניחים את קולרבי על גבי נייר אפיה בתבנית.
3 מפזרים מלח, סוכר חום ושמן זית ואופים על 200 מעלות למשך כ 40 דקות, שייצא מעט זהוב.
4 בעזרת בלנדר מוט מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד.
5 מכניסים את אגוזי הפקאן לשקית זיפר ומרסקים אותם.
6 מסדרים את החסות והעלים בקערה, מוסיפים את הקולורבי אחרי שמתקררים.
7 שופכים מעל את הרוטב, אגוזי הפקאן ופירורי גבינה כחולה ומגישים מיד.
צילום: נמרוד סונדרס

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות