כנאפה ביתית במחבת של מיקי שמו

איך מכינים כנאפה בבית? מיקי שמו מסביר שלב שלב למתכון המושלם לכנאפה ביתית במחבת עם גבינת ריקוטה וסירופ מי ורדים מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לכנאפה
500 גרם אטריות קדאיף
100 גרם חמאה
60 גרם פיסטוקים קלויים קצוצים
לסירופ
½ 1 כוסות סוכר (300 גרם)
2 כפות מי ורדים
300 מ"ל מים
למלית גבינה
1 ק"ג גבינת ריקוטה פרסקה
אופן הכנה
לסירופ
1 מרתיחים מים, סוכר ומי ורדים, מערבבים ומצננים.
לכנאפה
1 ממסים את החמאה במחבת
2 שופכים את החמאה על האטריות המונחות בקערה, ו"פותחים" את האטריות. דואגים שהחמאה תגיע לכל האטריות
3 לוקחים מחצית מכמות האטריות ומסדרים שכבה אחידה של אטריות הקדאיף על המחבת (על אש נמוכה) ומהדקים
4 מניחים את הגבינה בעדינות על האטריות שבמחבת, מיישרים, מהדקים ומבשלים כ-5 דקות עד להזהבה
5 מניחים את האטריות שנותרו ומסדרים מעל שכבת הגבינה
6 הופכים ומזהיבים את הצד השני
7 מעבירים לצלחת, יוצקים מעל את הסירופ בהדרגה, זורים פיסטוקים ומגישים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות