כנאפה ורוד של אור שפיץ

קינוח קדאיף מגניב וקל להכנה, סוג של כנאפה עם טוויסט של ממרח בואנו והכל כמובן בצבע ורוד. מתוך הבייקרי של אור שפיץ – פרק 3

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

150 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה
80 גרם גבינת מסקרפונה
60 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם ממרח קינדר בואנו
לקישוט
ממרח בטעם קינדר חלב

אופן הכנה
כנאפה
1 מפרידים את שיערות הקדאיף בעזרת חמאה מומסת
2 לוקחים חצי מכמות השיערות ומפזרים על מחבת.
3 מוסיפים קצת צבע מאכל ורוד לשיערות. (מומלץ אך לא חובה).
4 מפזרים מעל השיערות ששמנו במחבת את הקר
5 מכסים הכל בשיערות שנותרו. עובדים על חום נמוך
6 בעזרת צלחת הופכים את הכנאפה מהמחברת ואופים את הצד השני מבלי לפגוע בצורה.
7 הופכים לצלחת ומזגגים ממרח קינדר חלב מעל.
8 ניתן להוסיף כדור גלידת וניל מעל.
קרם
1 מערבבים יחד את המסקרפונה, הריקוטה, וממרח הקינדר בואנו.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות