עוגת שכבות קינדר כשרה לפסח

העוגה של נורית סיני ששברה את האינטרנט! מתכון לחובבי השוקולד

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גר' חמאה
1 ביצה
1/2 כוס פצפוצי שוקולד
3 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס קמח מצה דק מיוחד לעוגות
1/3 כוס קורנפלור
1/2 כוס קמח שקדים
1.5 כוסות קמח תפוחי אדמה
1/2 שקית אבקת אפייה
ממרח נוטלה כשל"פ
אצבעות קינדר כשל"פ
לקישוט אבקת סוכר
אופן הכנה
המידות לפי כוס חד פעמית קרה
1 מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד אבקת האפייה (והשוקולדים), לשים ומכניסים למקפיא לשעה
2 מוציאים מהמקפיא, מוסיפים לבצק אבקת אפייה ולשים מעט ומחלקים את הבצק ל 2
3 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה משומן
4 מחממים תנור ל 200 מעלות
5 מרדדים חלק אחד של הבצק על נייר אפיה מקומח בקורנפלור או קמח תפוחי אדמה לגודל התבנית
6 מורחים נוטלה ומפזרים אצבעות קינדר
7 את מחצית הבצק שנותרה לרדד גם ולסגור על הנוטלה
8 מכניסים לתנור ל20 דקות על טורבו
9 מצננים מעט ולפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר
מתוך האינסטגרם של נורית כחלון סיני

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות