סופגניות אשל ממולאות בשוקולד קינדר
מתכון לסופגניות אשל הכי קלות וקלאסיות של חנוכה עם טוויסט של מילוי שוקולד קינדר של הבלוגרי המוכשרת בר פיירמן
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם גבינת אשל (2 מיכלים)
350 גרם קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
2 ביצים גדולות
רבע כוס חלב
4 כפות סוכר
קורט מלח
למילוי חבילת אצבעות קינדר
אבקת סוכר להגשה
אופן הכנה
1 מערבבים את כל המצרכים בקערה עד ליצירת בצק נוזלי ודביק. מחממים בסיר שמן עמוק. בודקים בעזרת כף עץ אם השמן מספיק חם-אם הכף מבעבעת בשמן, השמן מוכן לשימוש.
2 לוקחים כף גדולה ואוספים איתה כמות אחידה של בצק. מכניסים לתוכה 2 קוביות של קינדר, מכסים בעוד בצק מהצדדים ומפילים לשמן בעזרת כף נוספת
3 מטגנים עד לצבע זהוב ויפה.
4 בוזקים מעל מלא מלא אבקת סוכר