עוגיות שוקולד ציפס ממולאות שוקולד לבן עם קינדר

מתכון קל להכנה של שחף בן בסט לעוגיות שוקולד צ'יפס חמות, נימוחות ועסיסיות ממולאות בשוקולד לבן עם קינדר. מתכון ממכר!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

220 גרם חמאה קרה
160 גרם סוכר חום
70 גרם סוכר לבן
2 ביצים L
כפית מחית וניל
קורט מלח
כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
400 גרם קמח
200 גרם שוקולד קצוץ
למילוי:
250 גרם שוקולד לבן
לציפוי: (לא חובה)
100 גרם שוקולד לבן
7 אצבעות קינדר קצוצות
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים חמאה רכה עם סוכר חום וסוכר לבן עד לתערובת אחידה.
2 מוסיפים ביצים ומחית וניל וממשיכים לערבב
3 מוסיפים את כל היבשים- קמח אבקת אפיה סודה לשתיה מלח ומערבבים עד איחוד .
4 לאחר מכן מוסיפים את השוקולד הקצוץ . מעבירים את התערובת למקפיא ל15 דקות
5 מחממים תנור על 170 מעלות טורבו
6 מוציאים ויוצרים כדורים. אני ממליצה לחלק את הבצק לכדורים של 80-90 גרם כל כדור .
7 חוצים את הכדור שלקחנו , ממלאים בשוקולד לבן וסוגרים עם החצי השני .
8 מכדררים ומניחים בתבנית 6 כדורים בלבד! מכניסים למקפיא לעוד 15 דקות
9 מעבירים לתנור שחומם מראש , 11-12 דקות אפיה . העוגיה אמורה להיות בהירה והשוליים מעט מעט זהובים .
10 כשהעוגיה יוצאת והיא רותחת מפזרים קינדר קצוץ ואיזה שוקולד שתרצו.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      חמאה

       ברשימת המרכיבים מופיע חמאה קרה ובאופן ההכנה מופיע לערבב חמאה רכה .
      מה נכון ?
      תודה נורית

       ברשימת המרכיבים מופיע חמאה קרה ובאופן ההכנה מופיע לערבב חמאה רכה . מה נכון ? תודה נורית
      נורית says:

    אולי יעניין אותך גם