לחם קטוגני בקלי קלות
מתכון מהיר וקל ללחם קטוגני מהמם
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם קמח שקדים
200 גרם צנוברים
200 גרם פשתן טחון
200 גרם גרעיני דלעת
2 כפיות סודה לשתייה
8 ביצים
360 מ"ל מים
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
2 מערבבים בקערה אחת את קמח השקדים, הפשתן הטחון, הצנוברים, גרעיני הדלעת ואבקת הסודה לשתייה.
3 בקערה נפרדת מערבבים את המים והביצים ולאחר מכן מאחדים בין התערובות ומערבבים היטב.
4 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור כ-40 דקות
5 בתום האפייה נותנים ללחם להצטנן ומגישים.