קבב טלה של צ’ארלי פדידה – מנה עסיסית וטעימה שפשוט מושלמת לאירוח

השף צ’רלי פדידה והשחקן דביר בנדק מכינים קבב טלה עם סלסלת עגבניות חריפה מתוך "צ'רלי ודביר בממלכת הבשר"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקבב:
600 גר’ בשר טלה טחון
30 גר’ צנוברים
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
1 בצל בינוני קצוץ
מלח
כמון
פלפל שחור
12 מקלות קינמון
1/4 כוס סודה
לסלט עגבניות:
2 עגבניות חתוכות לקוביות
½ שן שום קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
¼ כפית סומק
מלח לי הטעם
פלפל לפי הטעם
לטחינה:
4 כפות טחינה גולמית
1/4 לימון סחוט
1/4 שן שום קטוש
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
עלי מיקרו לקישוט

אופן הכנה

אופן הכנה
מכינים את תערובת הקבב:
1 מניחים את הבשר, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה,בצל, מלח, כמון, פלפל שחור, צנוברים וסודה. מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמן זית.
2 יוצרים קבבונים סביב מקל קינמון ומניחים בצד.
3 צולים את הקבבונים במחבת חמה עדיף עם פסים ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל8 דקות.
מכינים את סלט העגבניות:
1 חותכים עגבניות לקוביות של 1 ס”מ על 1 ס”מ ומתבלים במלח , פלפל שחור , פטרוזיליה קצוצה , שום קצוץ , סומק ושמן זית.
מכינים את הטחינה:
1 מערבבים את מרכיבי הטחינה עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.
מרכיבים את המנה:
1 מניחים במרכז הצלחת סלט עגבניות, מעל מניחים את הקבב ובוזקים טחינה מעליו. מעטרים בעלי מיקרו.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות