קבב קמבודי של משה בדישי

קבב מפרגית עם רוטב אסייאתי מדהים – מתוך “טוק טוק” – עוצרים לאכול במזרח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקבב הקמבודי:
1/2 ק”ג פרגית קצוצה דק
2 יחידות שאלוט קצוצים דק
2 כפות רוטב דגים
½1 כפיות רוטב צ’או צ’או
5 שיני שום קצוצות
1 כף נענע קצוצה
1 כף חמציצים קצוצים
¼ כפית זרעי כמון קלויים
½ כפית שורש כורכום מגורד
2 כפות אבקת קוקוס מהולות במעט מים (כך שתיווצר משחת קוקוס)
1 חציל קלוי בגריל מקולף וקצוץ
1 כף כסברה טרייה קצוצה
לעיטוף:
2 עלה בננה או 6 עלי מגנית
לרוטב:
¼ כוס תמרהינדי – רוטב
2 יחידות שאלוטס פרוס
1 ליים
2 כפות סוכר דקלים קצוץ
½ כוס מים
3 גבעולי כוסברה
צ’ילי טרי קצוץ
אופן הכנה
הקבב הקמבודי:
1 מערבבים את כל חומרי הקבב יחדיו, צרים קבבים מן המסה, ומניחים בצד על מנת לאפשר לטעמים להיספג היטב, שעה לפחות
2 מחלקים את הקבב ל – 4 יחידות ומפזרים אותן בתוך עלה הבננה/המגנית כך שיהיה אפשר לסגור את העלה בעזרת קיסמים
3 מחממים גריל/מחבת גריל לחום גבוה – בינוני, צורבים את העלה על תכולתו כ- 4 – 3 דקות מכל צד
4 הרוטב : מערבבים את כל חומרי הרוטב יחדיו. במידת הצורך, מדללים במעט מים אם צריך
5 ההגשה:בכל צלחת מניחים צלוחית עם הרוטב ועלה בננה אחד, ניתן להגיש עם סלט מלפפונים/עשבים לצד המנה
קבב קמבודי של משה בדישי
קבב קמבודי של משה בדישי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: